Preloader Image
21 nov. 2019 Ziua Interpretului în limbajul mimico-gestual [:] Image
31 octombrie 2019 Moldova marchează Ziua Profesională a Interpretului în limbajul mimico-gestual. Aceasta este o ocazie minunată pentru a reuni toți traducătorii din țara noastră. Anul acesta, la masă au fost prezenți 25 de interpreți , care lucrează sau au lucrat cu membrii Asociației Surzilor din Republica Moldova. Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, Asociația Surzilor din RM și Casa Republicană de Cultură a Surzilor din Moldova au felicitat traducătorii noștri cu ziua lor profesională. Evenimentul a început cu o proiecție a unui film special realizat pentru această sărbătoare, cu participarea lui Osipova Inessa, Indoitu Ghenadie și Munteanov Eugen.
[embed]https://youtu.be/jNG_MkSpSKw[/embed]
O surpriză plăcută sub forma unei emisiuni televizate s-a transformat brusc în timp real, iar actorii au încântat profesioniștii care s-au adunat personal în sală, în continuarea istoriei de pe ecran.
[embed]https://youtu.be/swyTjUDh-fg[/embed]
A urmat un program cu concursuri distractive și prestațiile ale actorilor noștri amatori. Fiecare interpret a primit un cadou - o umbrelă. Astfel de evenimente reunesc echipă de traducători și îi apropie de persoanele cu deficiențe de auz. Încă o dată, sărbători fericite, dragii noștri interpreți limbajului mimico-gestual.

  • Sănătate și bunăstare vă dorim!

  • [:]

    Distribuie: