Preloader Image
26 dec. 2019 Spectacolul muzical „Poveste de dragoste”[:] Image


22/12/2019 în Sala Festivă a Asociației Surzilor din Republica Moldova a fost SOLD-OUT. Aproximativ 300 de persoane au venit la spectacolul muzical „Povestea de dragoste”, realizat de Casa Republicană de Cultură a Surzilor din Moldova. Sala fusese plină. Printre invitați, pe lângă membrii ASRM, au fost invitați din străinătate, precum și multe persoane auzitoare care au fost prezente pentru prima dată la un eveniment de acest gen și au fost foarte impresionați de prestația văzută.
[embed]https://youtu.be/3e5Mk4N51rA[/embed]
Pe scenă au evoluat artiști amatori ai CRCSM în costume teatrale foarte frumoase, confecționate desinestătător din material achiziționat din banii alocați de către ASRM. De asemenea, aș dori să notez designul scenei, care a contrastat foarte potrivit cu costumele evidențiate ale actorilor.

Întreaga reprezentație a fost interpretată în limbajul semnelor, cu sonorizare în două voci, ceea ce a distrus bariera lingvistică dintre lumea surzilor și cea a auzutorilor.

[embed]https://youtu.be/K51wmOG7J48[/embed]

La finalul spectacolului, pe scenă a fost invitat președintele ASRM, domnul Lopatiuc Ruslan, care i-a felicitat pe cei prezenți cu ocazia sărbătorilor care vin și le-a urat tuturor pace, bunătate și prosperitate.

[embed]https://youtu.be/p4j3Ap0ERaM[/embed]

Evenimentul s-a încheiat cu o loterie tradițională, în urma căreia, 10 persoane s-au ales cu cadouri valoroase.



Mulțumim tuturor celor care au participat la realizarea spectacolului și vă urăm:
La Mulți Ani în Anul Nou și Crăciun fericit!


[embed]https://youtu.be/EBSAAb3--I8[/embed]
[:]

Distribuie: