Preloader Image
04 apr. 2023 MIRACOLUL și INSPIRAȚIE de 8 martie 2023 Image

 

În cadrul Asociației Surzilor din Republica Moldova a avut loc un concert magic dedicat Zilei Internaționale a Femeii - 8 martie. Echipa de angajați și artiști amatori ai Casei Republicane de Cultură a Surzilor din Moldova a pregătit numere artistice și creative interesante pentru spectatorii săi.

          În mod tradițional, evenimentul a fost deschis de președintele ASRM Ruslan Lopatiuc cu cuvinte calde de felicitare adresate tuturor femeilor.

     Pentru prima dată, pe scena noastră a evoluat iluzionistul-magician moldovean Garri Cozma. Întreaga sală a urmărit cu răsuflarea tăiată miracolele și transformările magului. Trucuri non-triviale cu apă, zboruri ale mesei „vie” și alte trucuri i-au încântat și i-au captivat plăcut pe absolut toți cei prezenți.

     Ca întotdeauna, publicul s-a ales cu un cocktail minunat de cântece gestuale, numere de dans, scenete interesante și clovnuri amuzante.

    Profesionalismul regizorului s-a simțit practic în toate numerele artistice de la începutul până la sfârșitul concertului. Datorită eforturilor conducătorilor și artiștilor amatori, a avut loc sărbătoarea noastră, despre care spectatorii noștri își vor aminti multă vreme în așteaptarea noilor programe.


 

 

Distribuie: